Amway Thajsko: Nový Crown Ambassador (2015)

Chaweng Kunchayangkul & Kannalin Piyanantawarin
Chaweng Kunchayangkul & Kannalin Piyanantawarin

Chaweng Kunchayangkul & Kannalin Piyanantawarin
เชวง คุณชยางกูร – กัญญ์นลิน ปิยนันทวารินทร์

Historie odznaků: 02/1997 – Vstup | 08/1998 – Platinum | 08/1999 – Founders Platinum | 03/1999 – Sapphire | 08/2000 – Founders Sapphire | 03/2000 – Emerald | 08/2001 – Founders Emerald | 08/2002 – Diamond | 08/2005 – Founders Diamond | 07/2008 – Executive Diamond | 08/2011 – Founders Executive Diamond | 08/2009 – Double Diamond | 08/2011 – Founders Double Diamond | 08/2011 – Triple Diamond | 08/2013 – Founders Triple Diamond | 08/2014 – Crown | 08/2015 – Crown Ambassador

Kunchayangkul, Chaweng (přezdívaný též “Boong nebo Chris”, narozen 11. dubna, 1978) a Piyanantawarin, Kannalin (nebo také “Pun nebo Pam”, narozena 7. prosince 1983) jsou jedni z největších a nejmladších leaderů Amway, kteří v Thajsku prosadili Amway byznys u generace Y. V roce 2014 se stali nejmladšími Korunními VPA a členy Founders Council ve světě Amway.

Chris a Pam oba začali s Amway byznysem během svých studií na univerzitě. Chris začal s byznysem ve 2. ročníku a v posledním ročníku už byl kvalifikovaný jako Smaragd. Společně začali budovat byznys v roce 2005, když byli na úrovni Zakladatelského diamanta a velice rychle se stali nejmladšími Korunními VPA na světě a o rok později Korunními velvyslaneckými VPA.

Základní informace o trhu:

  • Datum otevření: 4. května 1987
  • Počet distributorů: 330.000 ABO, 720.000 Memberů (2014)
  • Počet obyvatel: 67,01 mil. (2013)
Rating: 10.00/10. From 14 votes.
Please wait...

1 Komentář k "Amway Thajsko: Nový Crown Ambassador (2015)"

  1. Avatar for Amway-Fakta Amway-Fakta | 25.1.2021 z 13:38 | Odpovědět

    AKTUALIZACE: V srpnu 2019 se tento pár kvalifikoval na úroveň Founders Crown Ambassador

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.




Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close